Archief voor de ‘reviews’ categorie

Jupiler drankautomaat case

14 augustus 2010  |  Geen reacties »

Deze review is er een uit de duizend. De maker van deze casemod was het beu om altijd naar zijn koelkast te moeten lopen om wat drinken te halen. Daarom heeft hij deze functionele mod bedacht en ook uitgevoerd! Hij bouwde een drankautomaat in zijn case en had ook een thema ervoor. De Jupiler case 8)

Lees verder »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Silvertec

11 augustus 2010  |  Geen reacties »

Mijn eerste echte casemod: Silvertec.

Het is een mod gebaseerd op de indertijd erg populaire chieftec serie bigtowers.

Aan deze case heb ik nogal wat gedaan en in mijn ogen er ook echt een persoonlijke stijl aan gegeven. Ik heb geprobeerd zo min mogelijk vormen en ideeën over te nemen van anderen en zelfs een aantal zaken gemod die ik indertijd nog niet gezien had (ik zeg dus niet met zekerheid dat het nog nooit gedaan was), zoals een spiegel op de bodemplaat/tegen de achterwand en een window in het deurtje.

Lange tijd heeft deze case heel wat uurtjes van mijn vrije tijd verorberd.

Lees verder »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

The FlatPC

20 augustus 2010  |  1 reactie »

Deze keer een ietwat afwijkend artikel over een bijzondere case. Hier zullen we enkel wat foto’s bekijken en niet ingaan op hoe de case tot stand kwam. Aangezien dit al een oudere case is, betwijfel ik dat de maker, CyrusTheVirus, nog foto’s heeft over de totstandkoming.

Lees verder »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)

The Ultimate Raven

12 augustus 2010  |  1 reactie »

De meesten van jullie kennen mij van mijn eerste casemod, =The Blue Raven=. Deze is mooi, maar had één nadeel. Het waren namelijk allemaal los uitgevoerde mods en zo was deze case niet één geheel. Iets dat ik toch wel heel mooi vind. Dus besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe case en deze moest uiteraard ook gemod worden.

Mijn keuze ging naar de A-Open HQ-08, deze alom bekende case werd mijn =Ultimate Raven=. De case zou eerst bestudeerd worden en daarna zou een uitvoerig ontwerpproces volgen. Zo gezegd zo gedaan en ik kwam uit op de volgende onderdelen (in willekeurige volgorde):

Lees verder »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

Seijuki’s mod

29 juli 2010  |  Geen reacties »

Hier bespreken we de casemod van Seijuki. Bijzonder goed geslaagd, hoewel de case misschien beter een ander kleurtje had gekregen. De nadruk in deze review ligt op de tribal die uit de case gezaagd werd. Deze cutout werd dan geaccentueerd met verlichting. Eerst zullen we eens kijken hoe de case er voordien uitzag.

Lees verder »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Grizzly mod

14 augustus 2010  |  Geen reacties »

De grizzly begon zoals telkens bij een nieuwe case: welk ontwerp zal ik toepassen? Een van mijn favoriete nicknames is "teddy" en een van mijn favoriete snoepjes zijn "gummy beertjes", dus ik besloot een case te maken die dit weerspiegelt.

Lees verder »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

The Amazing Y

23 juli 2010  |  Geen reacties »

In deze review, bespreken we hoe de case van The Amazing Y werd opgebouwd. Dat doen we in verschillende fases, want voor een project zoals dat van The Amazing Y zijn veel verschillende stappen nodig.

Lees verder »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)