The FlatPC

Deze keer een ietwat afwijkend artikel over een bijzondere case. Hier zullen we enkel wat foto’s bekijken en niet ingaan op hoe de case tot stand kwam. Aangezien dit al een oudere case is, betwijfel ik dat de maker, CyrusTheVirus, nog foto’s heeft over de totstandkoming.

Foto’s

De case zelf zit verborgen in deze koffer. Origineel is het zeker en als je vaak LAN’s bezoekt, dan is dit zeker ook een handig idee. Inpakken en wegwezen dus. Natuurlijk kun je ook een handvat op je case installeren, maar op deze manier kan het dus ook. En toegegeven, het ziet er eigenlijk ook wel goed uit.
Als je de koffer openklapt, kun je de case zien. Je merkt direct op dat de PC betrekkelijk dun is. Moet wel als je het in deze koffer wilt krijgen. 😉 Voor wie zich afvraagt of dit niet veel warmte produceert, zo met de componenten zo dicht op elkaar gemonteerd, is er ook een antwoord: de case is niet helemaal afgesloten. De computer is eigenlijk ge-sandwich-t tussen twee plexiglas platen. De zijkanten zijn dus opengelaten zodat er frisse lucht bij kan.
Als we de PC uit de koffer halen, krijgen we hier al een beter beeld van.
Zoals je kunt zien, is er overal genoeg ruimte om de warmte te laten ontsnappen.

Tot slot zien we op deze foto’s de FlatPC in actie!

Credits: CyrusTheVirus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (12 votes cast)
The FlatPC, 3.5 out of 5 based on 12 ratings


Tags:

1 reactie op “The FlatPC”

  1. Tom zegt op :

    Misschien moet je eens naar onze lanparty afkomen? Je bent van harte welkom =p
    Kwam deze site toevallig tegen door dommel iprange te scannen achter modem’s met een 30mbps profile Hah

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Plaats een reactie