Silvertec

Mijn eerste echte casemod: Silvertec.

Het is een mod gebaseerd op de indertijd erg populaire chieftec serie bigtowers.

Aan deze case heb ik nogal wat gedaan en in mijn ogen er ook echt een persoonlijke stijl aan gegeven. Ik heb geprobeerd zo min mogelijk vormen en ideeΓ«n over te nemen van anderen en zelfs een aantal zaken gemod die ik indertijd nog niet gezien had (ik zeg dus niet met zekerheid dat het nog nooit gedaan was), zoals een spiegel op de bodemplaat/tegen de achterwand en een window in het deurtje.

Lange tijd heeft deze case heel wat uurtjes van mijn vrije tijd verorberd.

Specificaties

Hieronder staat een uitgebreid overzicht van de case. Om het overzicht te bewaren, heb ik alles opgesplitst per categorie.

 • de doos waarmee het allemaal zal beginnen
 • het hele zwikkie op de tafel (ik heb in de loop der tijd ook nog een en ander bijbesteld)
 • de popnagels van het deksel losgeboord. Ik heb het deksel met boutjes vastgezet, zodat ik, zodra ik de bovenkant ga modden, niet heel mijn case leeg hoef te halen, maar deze er gewoon af kan pakken.

Deze casemod zal onder andere bestaan uit de volgende onderdelen:

Systeem

 • Chieftec BigTower Silver
 • Antec 400W smartpower PSU
 • Epox 4PEA+ mobo
 • Intel PIV 2,66@3082 (SL6DX core) 3.06 HT (sl6PG core) 3504 MHz
 • 2×256 MB Corsair XMS PC3500 mem
 • Asus GForce 4 TI 4400@4600 speeds
 • Maxtor 7200 RPM 60 GB fluid beared * maxtor 200GB Sata 8MB cache
 • Aopen 1648 DVD (regiovrij)NEC ND2500A DVD fikker
 • Aopen 241040 CD-r
 • Iomega 3,5" zip 100

Koeling

 • Proc – retail Zahlman 7000cu
 • VGA – Thermaltake GF-4 cooler en mem-heatsinks
 • NB – Magic light Blue-led fan
 • PSU – 80mm en 90 mm Antec
 • Case – 5x Enermax Blue-led 80mm (2x outtake 3x intake)

Waterkoeling zat in de planning, maar het is er niet meer van gekomen. πŸ˜‰

Verlichting

 • 2x CCFL 30 cm blauw (boven en onder)
 • 2x rounded CCFL 80mm blauw (outtakefans)
 • 6x CCFL 10 cm blauw (2x deur 4x front) in bestelling
 • 2x laserled blauw in bestelling

De CCFL's moeten uiteindelijk 2 aan 2 gestuurd worden met een cathodethrobber.

Varia

 • plexiglas of echt glas
 • silicone
 • één of meerdere CCFL's

Window installeren

Na een tijdje in photoshop aan het spelen geweest te zijn met diverse ontwerpen, ben ik op het volgende ontwerp uitgekomen.

Ik had eerst allerlei drukkere ontwerpen gemaakt, maar heb wel gemerkt dat dat toch niet mijn smaak is, dus na enig reduceren van details kwam dit er uit. Dus… aan de slag.

Allereerst mijn ontwerp in illustrator uitgewerkt en vergroot naar de juiste maat, daarna op 4 a4-tjes geprint, aan elkaar geplakt en uitgesneden, zodat ik een perfecte mal op maat had.

Bij het aftekenen kwam ik er achter dat er eigenlijk een gat van de fanbevestiging midden in mijn ontwerp zou vallen. Dit heb ik, door dat deel een beetje te verdraaien, net op kunnen vangen.
De dremel er in πŸ˜€ en vervolgens het resultaat van ca. 1,5 uurtje op het gemak dremelen: nu aan het vijlen en schuren.
Het panel met plexi (2mm) gemonteerd en wel.
Het eindresultaat op mijn case, met 2 blauwe ccfls er in.

Stealthed DVD, CDR en spiegels

Ik heb met behulp van mijn originele 5,25" bezels mijn 2 drives gestealth, ze zijn nog gewoon te openen door rechtsonder op het front te drukken! Verder is hier niet veel over te melden πŸ˜€ Zie hier het resultaat:

Spiegels

Met dit idee liep ik al een hele tijd rond, maar in mijn oude case is het er eigenlijk nooit van gekomen (was een premodded Xaser, had al de balen dat ik dat ding had gekocht dus ook geen zin er veel tijd in te steken ;)).

Drie spiegels dmv speciale spiegeltape gemonteerd in de case.

Close-up van de spiegel achter mijn voeding en het effect dat het geeft.

Ik heb bij de schilder drie stukken spiegel op maat laten snijden, respectievelijk voor: Achter de voeding tegen het rechterzijpaneel, de bodem en het stuk langs mijn mobotray.
Op de foto's geeft het al een vet effect, maar geloof me, in het echt ziet het er nog veel wreder uit.

Close-up van de spiegel in de bodem.

Het is uiteindelijk de bedoeling dat op de binnenzijde van mijn window spiegelfolie komt te zitten ( met uiteraard de spiegelzijde aan de binnenkant) zodat je een soort van HOM (hall of mirrors) effect krijgt.

Deurtje en outtake fans

Net zoals bij mijn window ben ik eerst met photoshop aan de slag gegaan om een ontwerp te maken. (jah, dit is echt een photoshop ontwerp en een foto in progress, dus nog niet het resultaat ;))
Ik had 2 ontwerpen gemaakt, maar na "overleg" met een aantal mensen van GOT voor dit ontwerp gekozen.
De uitwerking

 1. De mal uitgeprint en ter controle nog even op het deurtje gelegd, de rondingen klopten niet helemaal, dus dit heb ik met het aftekenen nog even aangepast.
 2. Een goed begin is het halve werk (gewoon met de figuurzaag) Ik twijfelde in het begin nog of ik het wel zou doen, aangezien na navraag bleek dat de deurtjes niet na te bestellen waren, maar ach, ik ben en blijf een tweaker he ;).
 3. Na het zagen, vijlen en schuren de voorkant afgeplakt zodat ik vanuit de binnenkant de randen etc. kon spuiten (moest uiteraard ook een en ander aan randen wegsnijden zodat mijn window er uiteindelijk in kon)
 4. Gespoten en wel (stond zelf te kijken van het resultaat).
 5. Het deurtje met 2mm plexi raampje er achter(de verfstripper kwam er aan te pas om het een beetje te kunnen buigen)
 6. tijdelijk een rounded ccfl er achter om te kijken wat het met licht doet, uiteindelijk komen er 2 10cm CCFL's achter waarschijnlijk (staan in bestelling, even afwachten of het gaat passen)

Ook deze window wil ik uiteindelijk voorzien van spiegelfolie aan de binnenzijde.

Outtake fans

Niet echt een mod, maar vind het er zelf wel wreed uit zien. Heb op mijn 2 outtakefans 2 rounded CCFl's gezet d.m.v. afstandhoudertjes, zo kon ik mijn 30 cm CCFL die aan de zijkant stond plat op de bodem leggen.

Extra verlichting

Na enige tijd wachten op bestellingen, kon ik weer verder modden. Deze keer denk ik na over het volgende: Vandaag mijn pakketje binnen gekregen van de IA bij ACE-systems met hierin: 2x laserled blue, 6x CCFL 10cm blue en 3 invertors (op de foto ligt er ook nog een dual 30cm bij maar die is voor een maat van me).

Uiteraard ben ik meteen aan de slag gegaan πŸ˜€ allereest met mijn frontpanel, want het deurtje moet ik nog even goed bekijken hoe ik dat ga fixen (CCFL's of laserleds er achter)

Frontpanel

Zoals vermeld wilde ik achter mijn frontpanel 4 x 10cm CCFL monteren en deze uiteindelijk m.b.v. een Cathode Throbber om en om laten faden. De throbbers heb ik nog niet, maar heb vandaag wel alvast de CCFL's gemonteerd.

1+2. In het panel zat (zoals er altijd wel zoiets is πŸ˜‰) aan één kant een rand in de weg om mijn ccfl's buiten het rooster te kunnen monteren, maar uiteraard niets dat ik in combinatie met mijn dremel niet op kon lossen (zie foto 2).

3. mijn ccfl's met behulp van een klein druppeltje secondelijm aan weerszijden gemonteerd op het front (ben niet zo'n fan van klitteband en bovendien als je zuinig bent met je lijm kun je het heel makkelijk weer loshalen).

4. Omdat ik helaas mijn invertors niet achter het front kwijt kon heb ik ze een plekje gegeven net achter mijn drivebays, de restanten kabel zitten netjes achter het front weggestopt en de voeding loopt direct door mijn mobotray uit het zicht.
5. Het uiteindelijke resultaat met alle 4 de ccfl's brandend.

ik heb ook nog een kort filmpje met mijn digicam gemaakt om een idee te geven hoe mijn 4 CCFL's achter het front uiteindelijk om en om gefade worden, ik heb voor het filmpje gewoon even om en om geschakeld, maar het is uiteindelijk de bedoeling dat ze langzaam aan om en om faden.
klik hier om het filmpje te bekijken (ca 520 K).

EXTRA CCFL

10cm CCFL achter mijn deurtje

Na de laatste tijd vrijwel alleen aan mijn baybus gewerkt te hebben in de schaarse tijd die ik had vandaag toch besloten tussendoor even een visueel stukje modding te doen.

Ik had 2 10cm CCFL's in planning achter mijn deurtje, maar na een beetje rommelen met de plaats, bleek 1 meer dan genoeg te zijn πŸ˜€ Nu heb ik er mooi nog eentje over die ik ergens anders in mijn case kan plaatsen πŸ˜‰

1+2. Daar heb ik hem uiteindelijk gemonteerd (sorry voor de brakke pics), boven in mijn deurtje dwars, hoefde slechts een klein beetje aan te passen aan het deurtje om te zorgen dat het nog dicht ging (klein randje weggesneden en de blokjes van de ccfl iets of wat af moeten schuren.
3. Zo ziet het er nu van voren uit.
4. En zo ziet het totaal er nu uit (let niet op de rommel, heb mijn case voor deze foto even tijdelijk dicht gemaakt πŸ˜‰

En? hopelijk vinden jullie het net zo vet als ik zelf? πŸ˜•

p.s. dit is CCFL nr 9 in mijn case tot nu toe…

HDD & POWER leds plus 8-kanaals baybus

Vandaag even twee 3mm blauwe leds gemonteerd in plaats van de standaard powerled en hdd led, ik heb ze zo aangesloten dat ze beiden altijd branden (ik hoor mijn hdd toch wel als hij aant rammelen is ;))

Vandaag tevens vast een deel van de onderdelen voor mijn baybus binnen gekregen, de rest volgt als het goed is vrijdag, dus dan kan ik er weer mee verder πŸ™‚ tevens komt vrijdag als het voorradig is mijn cablemesh en clear krimpkous binnen (jepz het is dankzij een aantal geΓ―nteresseerde medetweakers toch die vertind koperen mesh geworden)

8-kanaals Baybus in wording

 1. Als basis voor mijn baybus heb ik een oude hdd bracket vakkundig gedemonteerd.
 2. De behuizing van de bracket gaat als behuizing voor de baybus dienen, in de slede van de bracket zaten 2 kleine fans, welke eenvoudig ook in de behuizing te zetten waren 8) deze 2 fannetjes (op 5 Volt) dienen uiteindelijk als koeling voor mijn busje.
 3. Alvast als voorbereiding één van mijn bezels "Leeggesneden".
 4. De printjes van Exter zover mogenlijk vast gesoldeerd (rest onderdelen volgt nog).
De prints van mijn bus hebben inmiddels de testfase doorlopen en werken feilloos (heeft me 1 ledje gekost omdat ik die per ongeluk op een fanaansluiting had geprikt)

Verder ben ik bezig (momenteel is mijn mod-tijd schaars, maar doe wat ik kan) met het aanpassen van de drivebay voor de baybus.

 1. Eindelijk de rest van de onderdelen voor mijn baybus binnen gekregen
 2. Vordering van de prints
 3. Mijn oude drivebay zo aangepast dat de 2 25 polige D-connectoren er in passen. één print is zo goed als klaar, ik moet alleen nog even wat krimpkous bijhalen zodat ik de rest af kan werken
  heel het zooitje ligt klaar om morgen mee naar mijn oude baas te gaan, zodat ik de bay op maat kan zagen, gaten kan boren etc.
 4. De behuizing en onderdelen gespoten, uiteraard in de kleur van mijn case.

Ondanks het mooie weer en het feit dat ik het redelijk druk heb, toch nog even een en ander aan mijn busje gedaan.

1. De prints gemonteerd in de behuizing.
2. De potmeters gemonteerd (dit is nog niet het voorfront van de baybus, die heb ik van een originele bezel gemaakt, hier komt dus het front nog voor, met daarachter een stuk plexi met de fanleds er in)
3+4. Tot zover alles bekabeld, nu kan ik de aansluitconnector en voeding etc. gaan solderen/bedraden.

Pfff, begin langzaamaan het werken aan mijn baybus beu te raken πŸ˜‰ laatste tijd weinig tijd om er echt aan te werken, en met dit weer ben ik eigenlijk liever in de tuin aan het knutselen dan dat ik binnen boven mijn soldeerbout hang :*) maar goed, hier weer even een klein updateje, het ergste is inmiddels achter de rug gelukkig πŸ˜‰

1. Vandaag mijn 25 polige D-connector gesoldeerd waarop uiteindelijk alle fans aangesloten worden.
2. Deze ook maar meteen bevestigd in de baybus en de voedingen aangesloten (fans lopen op 5 volt).
3. baybus tijdelijk ingebouwd om te kijken of hij daadwerkelijk paste.

Nu kan ik aan de slag met de externe bekabeling van de baybus. De led-aansluitingen heb ik nog niks mee gedaan, aangezien ik momenteel twijfel aan mijn plan, heb inmiddels aluminium knoppen gevonden van 12mm doorsnede en 7mm hoog, denk dat ik dus toch maar met knoppen ga werken ipv enkel en alleen een as.

Ik wilde in eerste instantie rondom de as een stukje plexi zetten met de leds erin, zodat rondom de as verlicht zou zijn, maar nu ik met knoppen ga werken, moet ik even iets anders verzinnen voor de leds, maar dat komt wel goed. πŸ˜‰

4. Zo ziet hij er uiteindelijk uit, zonder knoppen wel te verstaan ;).

Zow, voorlopig de laatste update van mijn baybus, hij werkt, alles is aangesloten en mijn fans zijn herbekabeld. Knoppen staan in bestelling en dat worden 12mm diameter voor 6mm as.

1. De 25 polige D-connector bekabeld.
2. De fans herbekabeld met spinner kabel (de Leds van mijn fans zijn momenteel niet aangesloten, deze heb ik losgesoldeerd en daar ga ik nog iets mee verzinnen).
3. En daar hangt mijn fan-aansluitrailtje, dit wordt nog op de achterzijde van de mobotray gelijmd en uiteraard wordt de bekabeling nog netjes weggewerkt, maar dat doe ik samen met de rest van de bekabeling.

Verder heb ik hier nog wat sfeerbeelden om te laten zien.

Nu nog wachten tot de knoppen binnen zijn.

Vandaag ledjes binnengehad van een ia (inkoopactie) op laupro

1. Zow, mijn nieuwe 6000mcd leds gezagen en wel in mijn baybus :*) Damn wat zijn ze fel 8).
2. Het frontje en de knoppen weer gemonteerd.
3. Op deze foto kun je zien hoeveel licht ze geven! Let wel het zijn er dan wel acht, maar al dit licht komt door 8 kleine gaatjes van 2mm waar de leds achter zitten, dus niet direct van de leds.

Fancontrole gedeelte baybus klaar

Ik heb gisteren mijn knopjes binnengehad (zie vorige serie foto's) en vandaag het fancontrole-deel afgewerkt, en kon het niet laten het resultaat even te laten zien. πŸ™‚

De leds zijn dus gemonteerd (kom er 1 tekort omdat ik die opgeblazen heb, maar ga sowieso fellere leds bestellen) ik heb in het subfrontje een aantal gaten gemaakt waarin op hun beurt weer 2-voudige headers gelijmd zitten, op deze manier hoef ik de leds niet vast te maken aan mijn bezel en zijn ze makkelijk te verwisselen.

Ik heb de leds wel in moeten korten, een tip hiervoor: Zoek een stukje materiaal wat de dikte heeft van de afmeting die je led moet worden exclusief de rand van de led aan het einde. Boor daar een gat in van 5mm en steek de led erdoor. Hierna kun je heel eenvoudig met een figuurzaagje de led exact recht afzagen!! (ik heb een photosoep voorbeeldje gemaakt om het wat duidelijker te maken, zie onderaan deze pagina)

1. De baybus terug op zijn plek zonder frontje om even te kijken of de leds ook werken
2+3. Op de plaatsen waar de leds achter mijn bezel gemonteerd zitten heb ik een gaatje van 2mm geboord zodat het licht van de led er doorheen komt, maar het gat niet TE groot is. Ook mijn knoppen zijn op deze foto reeds gemonteerd (zijn ze niet snoepig? πŸ˜‰ ) 12mm diameter aluminiumlook.

Zow, nu is eindelijk mijn fancontrol gedeelte van de bus af, het heeft me meer tijd en geld gekost dan ik in eerste instantie gepland had, maar het resultaat mag er zeker zijn!!

Voeding

Begin Voeding

Gisteren een begin gemaakt aan mijn voeding. Ik wilde wel eens iets anders dan anderen, vandaar dat ik in eerste instantie voor die zware mesh gekozen had, maar jah, zoals jullie all hebben kunnen lezen is dat niet helemaal goed gegaan.

Nu had ik in mijn server al transparante waterslang om mijn voedingskabels zitten, maar dat vond niet iedereen even mooi hierzo. Dat heeft me in eerste instantie tegen gehouden om het bij deze weer te doen, maar omdat het toch mijn case is πŸ˜€ en ik het wel een vet effect vind geven heb ik het bij deze toch gedaan.

1+2. Dit is het resultaat πŸ˜‰ Ik blijf het wreed vinden!

Hij hangt inmiddels ook al in mijn kast, maar daar heb ik nog geen foto's van omdat mijn broer mijn digicam heeft geleend. Bovendien ben ik sowieso van plan mijn voeding anders in mijn kast te gaan hangen.

p.s. deze slang die ik voor mijn molexen gebruikt heb, is misschien wel interessant voor de waterkoelers onder ons. Het is 8×12 (8mm binnen, 12mm buitendiameter) benzine/waterslang en deze komt van brezan automaterialen. www.brezan.nl is hun site volgens mij, ze zitten over heel nederland.

Kosten: € 7,78 voor 5 meter en hij knikt niet echt snel.

Vervolg Voeding

Zoals hierboven reeds vermeld wilde ik mijn voeding anders in mijn case monteren, inmiddels zit hij zoals ik hem hebben wil. 8)

1. Allereerst mijn kap van mijn voeding gedemonteerd aangezien ik hem met deze zijde naar achteren wil hangen, hierin zit een 92mm antec fan welke voorheen als intake van de voeding diende, maar nu als de outtake zal gaan dienen.

1. De achterplaat waar de voeding in hangt, is gelukkig uit de case te schroeven, lekker makkelijk modden. uiteraard past zoiets niet meteen, dus de dremel er in 😈
2. De achterplaat na het dremelen en boren.
De voeding op de achterplaat gemonteerd, hij zit aan de plaat vast d.m.v. de schroeven waar ook de 92mm fan mee vast zit, deze fan heb ik aan de binnenkant van de kap van de voeding gelijmd zodat deze op zijn plek bleeft zitten na het in elkaar zetten van de voeding.

Beide fans heb ik uiteraard omgedraaid om dat anders de luchtstroming verkeerd zou zijn aangezien ik de functie van de fans in principe veranderd heb.

En zo hangt hij er intussen in, de voedingsaansluiting zit nog in de case, maar deze wordt nog verlengd naar de achterwand.
Handgrepen

Hierover is verder weinig te vertellen, heb vandaag mijn handgrepen gemonteerd, check de foto's maar om te zien wat het resultaat is.

Lichtcomputer

Zo, na even weinig tot niets aan mijn case gedaan te hebben gaan we weer aan de slag πŸ™‚

Vandaag mijn 10 kanaals 12v lichtcomputer-bouwpakketje van velleman opgehaald en die zal ik eerst eens in elkaar gaan flansen (wel netjes dan he ;)) het gaat om dit printje.

1+2. Dit zijn dus de onderdelen waar ik me de komende tijd eens mee bezig ga houden. 4×30 cm CCFL die ik nog moet monteren, 1x 10 cm CCFL en het bouwpakketje voor mijn lichtcomputertje waar ik uiteindelijk al mijn verlichting op aan ga sluiten.

Gisteren en vandaag bezig geweest met het in elkaar solderen van mijn velleman lichtcomputertje. Ik heb hem zojuist getest en hij werkt vlekkeloos.
Volgende stap: Inbouwen en aansluiten van mijn laatste CCFL's en uiteraard het printje! Het printje is op deze foto volledig gesoldeerd.

Yes, vandaag mijn lichtcomputer geinstalleerd en aangesloten, hij werkt feilloos 8) en staat nu gezellig langs me te draaien 8) maar goed, hier de foto's van het ding in werking!

Allereerst een stukje plexi van 2mm gezagen en van gaatjes voorzien om het printje op te monteren, zodat ik zeker geen sluiting met mijn frame maak.

1. Twee stukjes dubbelzijdige tape doen wonderen 8) het plexi plaatje op zijn plaats.
2+3. Het printje gemonteerd (zit dus aan de rechterzijde van mijn 5,25 " rack) en hier zie je nog goed wat voor kabelbende het is/was met de manier van aansluiten zoals de invertors geleverd worden.
De 5 CCFL setjes die ik tot nu toe heb aangesloten (goh, wat scheelt dat een hoop zooi in bekabeling :D. Ook heb ik inmiddels een 30cm CCFL onder mijn case gemonteerd, hiervan heb ik zo snel geen foto's.

Zow, nu is de volgende stap het aansluiten van de leds van mijn fans (sluit ze in eerste instantie aan op het computertje, mocht dit niks zijn krijgen ze gewoon vaste spanning)

TFT scherm

Ik was al een tijdje op zoek naar een goedkoop TFT scherm voor de playstation 1 om in mijn pc in te bouwen. 2e hands waren ze weinig te vinden, maar mijn ex werkt in een speelgoedwinkel en die had er nog één op de plank liggen πŸ™‚ normaal moest het ding 159 euro kosten, maar haar baas wilde er van af dus ik mocht hem voor 50 euro meenemen. 😯

Dit ding is het dus.

Het is dus de bedoeling dat het schermpje ingebouwd gaat worden in een losse plexi behuizing. Aanvankelijk wilde ik het in de case krijgen, maar dat is er niet van gekomen.

Ik heb vandaag kans gezien om mijn tft schermpje uit de behuizing te halen, opnieuw aan te sluiten en in een testopstelling te proberen of alles nog werkte.

1. Het schermpje na het volledig uit de behuizing gestript te hebben opnieuw aangesloten.
2. De testopstelling.

Genoeg gezeverd, PICS πŸ˜‰

1. Allereerst heb ik alle nutteloze compontenten die puur voor de playstation bedoeld waren van de printen gedemonteerd.
2. Daarna met behulp van de verfstripper het statiefje gebogen en alle gaten voor het schermpje en de prints geboord.

Het hele zaakje op zijn plek en klaar voor gebruik.
Kijk hem eens mooi zijn 😯 πŸ˜‰

LCD schermpje

Zow, na tijden stil gezeten te hebben begon het Mod-virus eindelijk weer te kriebelen πŸ™‚ Vandaag mijn lcd eindelijk maar eens in mijn case verwerkt.

1. Eerst 2 gaatjes in het frame van mijn case geboord en draad in getapt.
2. Daarna twee mobo standofs erin zodat de print zeker geen contact maakt met het frame.
3. De LCD gemonteerd op de stand-offs.
4. Ff testen of het allemaal nog werkt ;).

De kabel loopt net als de fan kabels achter mijn mobo tray en dan…..
…… samen met mijn voedingskabel naar buiten door de achterplaat. De LCD in volle glorie 😯

Was nog aan het denken of ik eventueel nog een frontplaat voor het lcd zou maken, maar daar ben ik nooit helemaal uit geweest en het is er dus nooit van gekomen.

Conclusie

And the winner is………………*drumrolll* ……………………Floriske's Silver Tec

Op een goeie dag bericht gehad van Ace-Systems dat ik de 1e prijs in de mod-contest van hun Recom-IA op laupro gewonnen had.

Ze hadden wat geld overgehouden van de IA en hiervan een mod-contest georganiseerd, de mooiste case van 1 van de deelnemers van de IA kreeg een waardebon van 50 euro, 2e 30 euro en 3e 20 euro.

Doet toch goed te weten dat al dat werk uiteindelijk niet voor niets is geweest (ok, je modt uiteindelijk voor jezelf zonder in eerste instantie rekening met anderen te houden, maar als anderen het dan ook nog eens vet vinden is het natuurlijk helemaal geweldig)

Ondertussen is de case verkocht en heb ik mij kunnen focussen op een nieuw project. Binnenkort meer hierover!

Credits: Floriske

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (13 votes cast)
Silvertec, 2.9 out of 5 based on 13 ratings


Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie